Povrijediće vas njihova hladnokrvnost: Ovi znakovi nikada ne odustaju, uporni su i istrajni!

Povrijediće vas njihova hladnokrvnost: Ovi znakovi nikada ne odustaju, uporni su i istrajni!

Oni su uporni i istrajni. Sigurni su u svoje odluke i nikada ih ne donose tek tako. Analitički pristupaju svakom problemu, isključe emocije i hladne glave donose odluku.

 

Ako ih imate u svojoj blizini oni su pravi dragulji. Jedina mana je što kroz život postaju hladni, nemaju empatiju i njihova emotivna strana polako nestaje, pa ako od njih očekujete topao zagrljaj možete se razočarati.

Bikovi kao i Djevice nikada ne reaguju na prvu loptu. Studiozni su, precizni i tačni. Svakom izazovu pristupaju sa više strana.

Tek kada su potpuno sigurni, tada donose konačnu odluku, ali ni tada nije konačna jer će još jednom preći stavku po stavku do najsitnijeg detalja, pustiti da odluka prenoći i onda je sprovesti u djelo.

Ne plaše se izazova. Kada je najveći gorući problem oni su mirni i staloženi. Odlični su prijatelji i kolege. Ali, ako ste sa njima u emotivnom odnosu unaprijed će znati koliko novca mogu da potroše, nikada nemaju ishitrenu potrošnju.

Pozitivna strana im je ta što od dinara mogu da naprave dva!

Jarčevi su posebna kategorija ljudi. Samo mali broj ljudi može da osjeti toplinu Jarca. Možda jedna ili dvije osobe u njihovom životu.

Razlog je taj što se strahovito plaše da ne budu povrijeđeni ili izigrani. Baš zbog toga oni su hladni i zatvoreni ljudi. Imaju brilijantni um, odlični su radnici kao i menadžeri, direktori. Poklanjaju svoj život karijeri. Mudri su i istrajni i nikada se ne povlače pred problemom.

Oni problem ne vide kao problem već kao životni izazov koji žele da prevaziđu i da radi u njihovu korist. U tome su najbolji! Vremenom postaju hladni, empatiju gotovo da nemaju i zato su možda teški za emotivnog partnera, piše Magazin Novosti.

Kada su teška vremena bez obzira na sve ove ljude je najbolje imati uz sebe!

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.