12 godina od smrti Ksenije Pajčin

12 godina od smrti Ksenije Pajčin

Poznata pjevačica i igračica Ksenija Pajčin umrla je prije 12 godina, na današnji dan, a njen kum Bane Dević i dalje je neutješan zbog gubitka.

Ja te godine ne računam, nema razlike između prve godine i dvanaeste. Nemam mnogo opcija, sem da prihvatim da je to tako. Mnogo mi nedostaje od kad se sve to desilo. Nemam socijalni život od tada, gubitak mi je nenadoknadiv. Imala je srce kao kuća. Nedostaje mi njena ljepota, užasno mi je mnogo pomogla u životu, navodi on o Kseniji Pajčin.

– Bila mi je podrška i podmetnula je mnogo puta leđa za mene. Moja tuga je moja stvar. Ne vrištim na sav glas. Bili smo kao nokat i meso. Promijenila mi je tok života i vječno sam joj zahvalan za sve. Vrijeme uzima sve sem uspomena – dodao je Bane.

– Sa njenom majkom Ljubicom sam u kontaktu i sestrom. Ona je nastavila da živi svoj život, Ljubica je izgubila jedino što je imala. Neka joj je Bog u pomoći – zaključio je za Blic.

Kseniju Pajčin je, podsjetimo, dečko Filip Kapisoda ubio zbog ljubomore. Filip je potom izvršio samoubistvo, a ovaj slučaj šokirao je javnost.in

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.