„Bogato sam se udala, pa nisam morala da pjevam u kafani i za honorar!“

„Bogato sam se udala, pa nisam morala da pjevam u kafani i za honorar!“

Pjevačica Elma Sinanović snimila je pjesmu i spot sa Slobom Radanovićem, a pred kamerama Informera otkrila je kako je došlo do njihove saradnje.

-Za to je glavni „krivac“ moj producent Mersad Hadžić koji je napravio fenomenalnu pjesmu i on je nekako vidio Slobu i mene u toj pjesmi- rekla je Elma koja je otkrila da joj je cijelo ljeto bilo radno:

-Radila sam cijelo ljeto, zaželjela sam se publike i živog nastupa – rekla je pjevačica, a onda progovorila o početnom honoraru:

Nikad nisam pjevala u kafani i nisam pjevala za honorare, udala sam se za bogatog muža i onda sam tako sve dobila na tanjiru. Izvinjavam se svima koji su radili, ali ja to nisam. A sada je mnogo lijepa cifra. Hvala svima koji misle da ja vrijedim i što plaćaju (smijeh)– rekla je Elma koja je otkrila da Cecina kćerka Anastasija Ražnatović voli njenu muziku.

-Anastasija voli sve moje stare pjesme koje ja ni ne forsiram na svojim nastupima, to su sve prelijepe balade, što pokazuje da Anastasija ima fenomenalan ukus – rekla je pjevačica i otkrila da li Anastasija može da naslijedi Cecu.

-Nikad se ne zna, ali svakako ide pravim stopama, to kod nje ide jako dobro i meni se to dopada – rekla je Elma.

 

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.