Ceca i Bogdan slave godinu dana ljubavi: „Nama je svaki dan kao godišnjica“

Ceca i Bogdan slave godinu dana ljubavi: „Nama je svaki dan kao godišnjica“

– Meni je u mojoj vezi jako lijepo, srećna sam i zadovoljna – rekla je Ceca

 

Folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović ne krije da je emotivno ispunjena otkakao je vezi sa menadžerom Bogdanom Srejovićem.

Naime, njih dvoje su prvi put „uhvaćeni“ u javnosti početkom ove godine i od tada privlače veliku pažnju gdJe god da se pojave i svaki njihov korak se pomno prati, a mnogi komentarišu da pJevačicin osmIJeh govori koliko uživa u toj ljubavi.

Iako se spekulisalo da su započeli vezu krajem 2020. godine, Ceca je za TelegrafJetset otkrila da godišnjicu veze obIlježavaju 18. decembra, ali i kako će proslaviti taj poseban dan.

– 18. decembra nam je godišnjica… Nama je svaki dan kao godišnjica. Meni je u mojoj vezi jako lijepo, srećna sam i zadovoljna. On takođe, a to je u stvari najbitnije. Nama taj dan ništa posebno neće značiti više, nego svi ovi ostali koji su za nama – rekla nam je ona

Podsjetimo, Ceca i Bogdan su se zajedno u javnosti pojavili 13. januara 2021. godine, ali se još tada pretpostavljalo da je ljubav počela ranije.

Njihovo upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

Koliko je ova veza od samog početka bila ozbiljna, potvrdio je i Ražnatovićkin odlazak 19. januara ove godine u Kragujevac, na krsnu slavu porodice Srejović.

 

Izvor: Telegraf

 

 

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.