DALILA PLANIRA BUDUĆNOST S LJUBAVNIKOM IZ RIJALITIJA! Hrvat strahuje od njenog muža!

DALILA PLANIRA BUDUĆNOST S LJUBAVNIKOM IZ RIJALITIJA! Hrvat strahuje od njenog muža!

Dalila Dragojević želi da joj Filip Car napravi bebu! Starleta, koja se smuvala s momkom iz Crikvenice na oči supruga Dejana Dragojevića, planira da zatrudni u „Zadruzi 5“

Dok ona mašta o budućnosti, Hrvat strahuje da je neće dočekati jer bi Dejan u nervnom rastrojstvu mogao da ih oboje ubije!

– Želim da mi napraviš bebu – rekla je Dalila Caru u zanosu strasti, dok su se ljubili i mazili u izolaciji, na šta joj je on odgovorio: Oženiću se tobom i imaćemo decu! Volim te do neba. Plašim se samo da nas ovaj tvoj ne ubije! Ima neki ludački pogled, kad god čujem da se otvaraju vrata od izolacije, zamišljam kako ulijeće s kamenom u rukama i razvaljuje nam glave. Baš imam loš predosjećaj, dječko je skroz pukao!

U kolikom je Dejan nervnom rastrojstvu, pokazao je u noći između četvrtka i petka. On je jecao, udarao po kući, pao na kolena, pa skočio u bazen! Sve ovo uslijedilo je pošto je Dragojeviću pušten klip na kom njegova žena i njen ljubavnik razmjenjuju nežnosti. Na Dejanovom licu se vidio ozbiljan šok, a zatim je počeo i naglas da jeca. Kad je video završen, skočio je kao oparen i počeo da lomi po kući. Cimeri su ga jedva obuzdali, a zatim ga je obezbeđenje iznijelo napolje. Dejan je pao na kolena ispred „Bele kuće“, gušeći se u suzama. Potom je, da bi se smirio, skočio u ledeni bazen!

– S kim sam ja živeo?! Ne mogu da verujem da je spremna na ovako nešto! Ko je ovo? Odvratna mi je! Tek sad sam postao svestan šta je spremna da uradi! Fuj, povraća mi se. Srce mi lupa kao ludo, noge mi se tresu, želudac mi se prevrće. Ona je lažna osoba, imali smo lažan život. Njoj na čast i dušu sve što je uradila! Neću da je vređam, neka joj je sa srećom – pričao je Dejan sa knedlom u grlu, piše Informer.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.