DIJANA SE OTRGLA KONTROLI: Bila poznata kao mlada i sposobna, a onda se zanijela!

DIJANA SE OTRGLA KONTROLI: Bila poznata kao mlada i sposobna, a onda se zanijela!

Profesor doktor Miroslav Bjegović kaže da je Dijana Hrkalović, kada se pojavila u službi, bila poznata kao mlada i sposobna osoba. Ipak, napravljena je greška, jer je postavljena na visoku funkciju.

Dodaje i kako se Hrkalovićka zanijela u svojim kriminalnim radnjama iza kojih stoji, smatra Bjegović, strani faktor. On je svoje tvrdnje iznio jutros gostujući kod Jovane Jeremić u jutarnjem programu TV Pink.

Ono što je stvarno poznato da je ona posjedovala kvalitete kao mlada osoba u smislu sposobnosti. Sada je greška u odabiru osobe koja je došla u MUP sa 27 godina na mjesto Sekretara MUP-a. Tu se vrši primena za nešto više, da bi sa 29 godina bila postavljena za zamjenika ministra unutrašnjih poslova, svi će da kažu da je to nečuveno da jedna osoba sa 29 godina dobije takvu moć, moć sa zadatkom da djeluje u toj krimi sredini, piš Kurir.

Sve ove kasnije radnje, mislim da nisu slučajne, imale su određeni cilj, zadatak, naravno tu je bilo i inostranog faktora, radilo se o kriminalnim radnjama i naravno da je neko uvijek stajao iza toga. Mislim da se Dijana otrgla kontroli – rekao je Bjegović.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.