„Južni vetar: UBRZANJE“ oborio rekord star 20 godina

„Južni vetar: UBRZANJE“ oborio rekord star 20 godina

Najnoviji film reditelja Miloša Avramovića „Južni vetar: UBRZANJE“ u prvih nedjelju dana prikazivanja pogledalo je više od 200.000 ljudi, čime je ovo ostvarenje zvanično oborilo rekord gledanosti star 20 godina, saopštili su danas distributeri.

 

Ovaj blokbaster ispraćen je veoma velikim interesovanjem publike – karte za beogradsku premijeru, koja je održana 2. novembra u Kombank dvorani, prodate su za samo nekoliko sati.

Reditelj “Južnog vetra“ Miloš Avramović rekao je da duguje veliku zahvalnost fanovima ovog blokbastera, kao i svim ljubiteljima dobrog filma.

“Naravno da je velika čast, ali i odgovornost ređati ovakve brojke, ali “Južni vetar“ je jedna velika familija, znali su oni šta mogu da očekuju od nas i šta ćemo im tek spremiti“, poručio je Avramović.

Od same premijere filma “Južni vetar” 2018. godine, bilo je jasno da je u pitanju vrhunski domaći kriminalistički triler – po riječima distributera, samo par mjeseci od početka prikazivanja tog ostvarenja u bioskopima, on je postao pravi regionalni fenomen.

Glumačku ekipu “Južnog vetra 2 – Ubrzanje“ čine Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Luka Grbić, kao i međunarodne zvijezde Anastasija Everal, Marijan Valev i Zahari Baharov.

Izvor: Telegraf.rs/Tanjug

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.