Kraljica ovo ne bi oprostila: Megan Markl u provokativnoj haljini uživa u slobodi

Kraljica ovo ne bi oprostila: Megan Markl u provokativnoj haljini uživa u slobodi

Megan Markl svojom pojavom sinoć je ukrala šou u Njujorku.

U vojnom muzeju „Intrepid“ upriličeno je gala veče povodom „Dana veterana“, koji se u Sjedinjenim Državama obilježava 11. novembra (u Evropi je to „Dan primirja“, u Britaniji „Dan sjećanja“), a sva pažnja bila je posvećena vojvodi i vojvotkinji od Saseksa. Megan malo više, jer teško je bilo odvojiti pogled od vatrenocrvene haljine sa neobičnim, mogli bismo reći izazovnim dekolteom, dugačkim šlepom i potpisom Karoline Erere.

U stajling su ušle i „Zanotti“ cipele, a imala je i impresivan nakit. Ekspertima za kraljevsku porodicu nije promakla narukvica iz dijamantske kolekcije princeze Dajane.

Princ Hari nosio je elegantno odelo sa posebnim ukrasom – pored crvenog maka, simbola praznika, blistalo je ordenje, među kojem i odličje komandanta Kraljevskog viktorijanskog reda, koje je dobio od bake, kraljice Elizabete, za zasluge u britanskoj vojsci.

Budući da je napustio britanski dvor, vojvoda je izgubio neke privilegije, a između ostalog zabranjeno mu je da nosi svečanu vojnu uniformu, što mu je možda i najteže palo jer je bio veoma predan obavezama u armiji.

Izvor: Hello magazin

Foto: Getty images

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.