Maja Marinković žestoko ponizila Aneli Ahmić zbog odnosa sa Janjušem: „Loša kopija“

Maja Marinković žestoko ponizila Aneli Ahmić zbog odnosa sa Janjušem: „Loša kopija“

Maja Marinković žestoko ponizila Aneli Ahmić.

Starleta Maja Marinković osvrnula se na odnos njenog bivšeg dečka, Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić.

Naime, Maja je istakla da joj ljudi šalju šta on sve priča o njoj, a onda dodala da je opšte poznato da ne može da je izbaci iz glave.

– Što se tiče odnosa Janjuša i drugih devojaka, ne deluje mi kao da je zagrizao za neku posebno. Mislim da mu prija to što devojke trčkaraju oko njega, samim tim mu i daju na važnosti, dok se on sa njima samo sprda. Jasno je kao dan da Jaško mene i dan danas ne može da izbaci iz glave, malo-malo pa me pomene, šalju mi ljudi, pa to vidim, ali dobro, igračke i jesu za igranje. Naravno, ko to dopusti – istakla je Maja.

Maja je žestoko ponizila i sve Janjuševe buduće devojke, istakavši da su one „loše kopije“, u odnosu na ono šta su oni imali.

– Tu nema ni “s“ od sličnosti. Znamo odlično da je njegov i moj odnos neponovljiv, a to zna i sam Janjuš. Sve drugo može da se nazove mojom lošom kopijom – poručila je Maja.

Podsetimo, bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš ušao je u „Elitu“ kao zauzet muškarac.

On je istakao da se pomirio sa suprugom Enom i da će se potruditi da joj ostane veran, a nakon toga je otvoreno flertovao sa Aneli Ahmić.

– Pratio sam te danas dok si trenirala i oduševljen sam tvojim izgledom. Ja sam jedina osoba koja će ti pomoći da preboliš prevaru – rekao je Janjuš između ostalog tada.

autor:http://telegraf.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.