Milica će večeras prošetati Banjalukom: Uprkos tragediji koja ju je slomila, pjevačica odlučila da dođe na maturu

Milica će večeras prošetati Banjalukom: Uprkos tragediji koja ju je slomila, pjevačica odlučila da dođe na maturu

Mlada muzička zvijezda Milica Pavlović nedavno je izgubila svoju najveću životnu podršku, baku Radu, a sada je, pored ogromne tuge, odlučila da usreći jednog maturanta.

Izvor blizak Milici otkrio je da je pjevačici veoma teško pao gubitak bake uz koju je odrasla, s obzirom na to da joj je i djed Vladimir preminuo prije godinu i po dana, te je ostala bez dvije voljene osobe u kratkom periodu.

Međutim, Pavlovićeva je smogla snage, uprkos bolu koji ne prestaje, da nastavi sa planovima i obavezama od ranije, a među njima je i obećanje da će maturantu u Banjaluci biti pratilja.

– Milica je otputovala u Banjaluku gdje će biti pratilja Srđanu Adamoviću, učeniku Elektrotehničke škole. Ona će biti na visini zadatka, kao i inače, i potrudiće se da mu uljepša ovo posebno veče, kao što je i obećala – rekao je izvor blizak pjevačici za Telegraf.

Podsjetimo, početkom maja ona je objavila je na svom Instagram nalogu video u kojem je saopšteno ko je srećni banjalučki maturant koji će imati priliku da popularnu pjevačicu povede na svoju matursku zabavu kao pratilju.

– Stvarno nevjerovatan osjećaj za mene, bavim se košarkom, profesionalni sam košarkaš. Nemam riječi – poručio je Srđan nakon izvlačenja.

Srđan je dodao da je pod utiskom, kao i da su svi navijali za njega.

– Milice, volim te. Stvarno mi je drago što ću te upoznati – poručio je Srđan tada.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.