„Nevjera moja bio si ti“: Vesna Zmijanac KONAČNO otkrila kome je posvetila ovu pjesmu

„Nevjera moja bio si ti“: Vesna Zmijanac KONAČNO otkrila kome je posvetila ovu pjesmu

Vesna Zmijanac bila je velika zvezda još u staroj Jugoslaviji, što je i dan danas, a tokom njene dugogodišnje karijere mnogo se pričalo o njenim ljubavnim romansama.

Naime, javnost je bila upoznata sa trogodišnjim Vesninim brakom sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, a za krah braka optužena je njena koleginica Zorica Brunclik, sa kojom je Kemiš i danas u skladnoj bračnoj zajednici.

Kako je pjesmu “Nevjero moja” komponovao Kemiš, a koja je i danas jedna od Vesninih najvećih hitova, mnogo se špekulisalo da je ona posvećena upravo njemu. Međutim, pjevačica je svojevremeno priznala da je ovaj vanvremenski hit namjenjen njenom kolegi Halidu Muslimoviću, u koga je godinama bila zaljubljena.

Vesna i Halid zajedno su načinili prve korake na estradi, a on je osamdesetih bio njena velika ljubav.

– Kada je Halid izdao album “Učini bar jedan pogrešan korak”, shvatila sam da je to pesma namjenjena meni, nakon čega sam donela odluku da potražim drugog muškarca i da se udam. Posle toga sam Halidu posvetila pesmu “Nevera moja bio si ti” – rekla je Vesna Zmijanac.

Inače, Muslimović je, navodno, bio zaljubljen i u Zlatu Petrović, ali ona nije u njega.

– Jedno vreme sam kod njega i živela, jer smo mnogo putovali tada, imali smo tri koncerta dnevno. I tada je meni Halid govorio da sam ja njegova neostvarena ljubav, a ja mu kažem: “Čekaj, maco, red je podugačak”, našalila se Vesna, prenose srbijanski mediji.

Foto: Dragan Kadić

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.