Novembar će biti paklen za ova tri horoskopska znaka

Novembar će biti paklen za ova tri horoskopska znaka

Astrolozi napominju da će novembar biti turbulentan za sve, a naročito za ova tri znaka zodijaka.

 

Mars je 30. oktobra izašao iz znaka Vage, gdje se nije dobro osjećao, i konačno ušao u svoje sjedište gdje je njegova energija jaka. To će se odraziti i na mnoge od nas – imaćemo više snage, jaku volju i bićemo odlučniji. Ali, nije sve tako sjajno.

Na samom početku novembra svi na vodećim pozicijama mogu doći u sukob sa okolinom, stoga je savjet da treba naći neki individualni način na koji ćete poštovati ljude od autoriteta. Može doći do povećane aktivnosti policije, pa je neophodan i blagi oprez kada su u pitanju nagle reakcije, nepromišljeni potezi, agresija, prekršaji.

Takođe, novembar donosi dosta preispitivanja postupaka, pad elana i samopouzdanja, lošeg podnošenja kritika, frustracije i osjećaj bespomoćnosti.

Evo kome će novembar najteže pasti:

Ovan

Dolazi najgore doba godine za  Ovna. Pretjerano ćete analizirati sve loše stvari koje su se desile 2021. godine, osjećaće se bespomoćno– dobro je imati na umu da možda nije sve bilo tako loše. Napravite spisak svih svojih lijepih uspomena i lekcija koje ste naučili ove godine.

Lav

Kao i Ovnovi, Lavovi će biti ispunjeni frustracijom. Osjećaće da nisu ostvarili svoje ciljeve, da su zaostali. Pitanje je kako se nositi sa ovim osjećanjima – neka se podsjete da su uradili najbolje što su mogli.

Jarac

Sada kada se godina bliži kraju, Jarčevi će se fokusirati na svoje greške. Pustiće da ih neuspjesi određuju i izgubiće samopouzdanje. Smatraće da je sve njihova odgovornost i do decembra će kriviti sebe za sve neuspjehe.

 

Izvor: Kurir.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.