Relja iz „Crnog Ceraka“ sve priznao „U zatvoru sam bio VIŠE PUTA, tamo sam se ugojio 15 kilograma“

Relja iz „Crnog Ceraka“ sve priznao „U zatvoru sam bio VIŠE PUTA, tamo sam se ugojio 15 kilograma“

Relja Despotović, poznatiji kao Seksi, već dvije godine je glavna tema svih medija, kako zbog svoje burne prošlosti, tako i zbog svojih pjesama.

ladi reper je bez dlake na jeziku progovorio o svemu što je činilo njegov život prije nego što je stekao popularnost, te nam je otkrio kako se osjećao iza rešetaka.

– U zatvoru sam bio više puta zbog društveno korisnog rada, imao sam neke drugare iz kraja koji su bili u zatvoru, jednog smo gledali sa prozora, drugi je meni upao u sobu, treći je bio sobu pored, a četvrti nam je stigao treći dan. Ja to nisam doživio kao nešto loše. Tamo sam počeo da jedem boraniju i pasulj, mada zavisi koji je kuvar tamo, naučio sam ih. Mislim da sam najviše volio kada stignu makarone i meso, ugojio sam se 15 kilograma – izjavio je Relja za Novu.

Inače, pjevačica Anastasija Ićurup i reper Relja Despotović iz sastava “Crni Cerak”, poznatiji pod pseudonimom Seksi, nedavno su se pojavili prvi put zajedno u javnosti nakon što su priznali da su u emotivnoj vezi.

– Kao što sam već rekla, ne bih se previše oglašavala kada je riječ o našoj vezi. Jeste lijep povod u pitanju, ali bih to zadržala za sebe i našu vezu – istakla je nekadašnja učesnica muzičkog talent šou-programa “Zvezde Granda” za Blic a zatim dodala:

autor:srpskainfo.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.