UTISCI SA CRVENOG TEPIHA: Održana premijera drugog dijela filma „Južni vjetar“

UTISCI SA CRVENOG TEPIHA: Održana premijera drugog dijela filma „Južni vjetar“

U Beogradu su sinić održane čak dve premijere nastavka srpskog blokbastera “Južni vetar”.

Drugi dio filma u režiji Miloša Avramovića nosi naziv “Ubrzanje”, a imajući u vidu koliku popularnost je ostvario prvi dio ovog akciono-dramskog trilera, sa pravom se očekuje se da će i nastavak biti jednako uspješan.

Scenario je napisao Petar Mihajlović, a radnja ostaje fokusirana je na lik Petra Maraša (tumači ga Miloš Biković) koji je na kraju prethodnog dijela fima postao neprikosnoveni vođa srpskog podzemlja.

Neizostavno je pomenuti i ulogu Petrovog najbližeg prijatelja Baće (Miodrag Radonjić), kao i devojku Sofiju (Jovana Stojiljković).

Na sinoćnjem crvenom tepihu pomenuti glumački trio privukao je najviše pažnje, a kako je riječ mahom o mladim srpskim glumcima, njihovi stajlinzi bili su elegantni, ali uz dozu neobavezne ležernosti, navodi Harper bazar Srbija.

Na premijeri su se pojavile i glumice Nataša Ninković, zatim Anđela Jovanović, koja je takođe i otpjevala jednu numeru za sountdrack filma “Južni vetar”, Borka Tomović, Anđelka Prpić, glumac Predrag Miki Manojlović (tumači ulogu Cara), Srđan Todorović…

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.