UZEO MI JE ŽENU, KREVET, ŽETONE, JOŠ DA MI UZME AJVAR! Dejan i Dalila u NIKAD ŽEŠĆOJ raspravi zbog podjele imovine!

UZEO MI JE ŽENU, KREVET, ŽETONE, JOŠ DA MI UZME AJVAR! Dejan i Dalila u NIKAD ŽEŠĆOJ raspravi zbog podjele imovine!

Dalila i Dejan Dragojević imali su priliku da sinoć odgovaraju na pitanja publike.

Milan Milošević pročitao je pitanje koje je bilo za Dejana Dragojevića.

– Zašto lijepo ne rasporediš imovinu iz ‘Zadruge’, a ne da Car jede tvoje? – glasilo je pitanje.

Nema šta da rasporedim, nismo u budžetu skoro mjesec dana. Kupim ja svaki put, pa ostavim sa strane. Nemam ja problem, neka je uzela. Dao sam ti krevet, ništa mi ne treba, ostavio sam žetone. Uzeo mi ženu, krevet, žetone, još da mi uzme ajvar i eutokrem. Sinoć dolazim i vidim stolicu i vidim otkopčana torbica i uzete pare. Ona je velika Dalila, donijela jaranima da se pije i kocka. Dođi i reci, ostavi kad ti zatreba, kad imaš malo budžet. Rekao sam kad god da si gladna, uzmi ima svega, nemoj iznositi, nemoj me toliko ponižavati – govorio je Dejan, a potom se uključila i Dalila:

– Nije bitno što je uzeta žena, nego ajvar i eurokrem. Filip ne jede hranu i nije uzeo ništa od ovog momka. Uvek kažem Filipu da je to i moja hrana, kupili smo sve što je potrebno. Na kraju krajeva rekla sam da uzme sve. Meni je to sitničaranje. Kad bih uzeča sve što je moje, ovdje bi se hodalo golo i boso – rekla je.

– Ovo je sika i prilika nje – dodao je Dejan. – On je znao da ću doći da uzmem šta mi treba. Prije neki dan sam došla da uzmem i bilo je smao tri kilograma brašna, povađeni slatkiši i sve. Pare su i moje, neću ispasti velika Dalila, jer Dalila je takva i napolje – pričala je Dalila, prenosi Informer.

– Ona kad bi krenula, ja bih išao go i bos… U šarage… To si ti – rekao je Dejan.

– Ti ćeš biti neko ko će da dobija stvarčice… Ne sekiraj se dobijaćeš stvari. Tvoju hranu neću, novac koji sam uzela je moj i ja sam ga dobijala na ruletu. Kad si ti dobio? – pitala je ona.

– Sinoć i prošle nedjelje, ostalo mi je i od budžeta – dodao je Dejan.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.