NAPRAVLJENA VELIKA GREŠKA Bivši fudbaler Čelsija još nije pronađen pod ruševinama

NAPRAVLJENA VELIKA GREŠKA Bivši fudbaler Čelsija još nije pronađen pod ruševinama

Novi veleobrt u slučaju fudbalera Kristijana Atsu. Britanski mediji navode da fudbaler nije pronađen i da je i dalje pod ruševinama nakon zemljotresa u Turskoj.

Mediji se pozivaju na izjave trenera fudbalera Hataja Volkana Demirela koji je navodno izjavio danas da bivši reprezentativac Gane Kristijan Atsu i sportski direktor kluba Taner Savut još nisu pronađeni u ruševinama zgrade.

Iako su turski mediji juče objavili da je fudbaler izvučen u bolnicu, Demirel je demantovao ovu informaciju.

– Još nema vijesti o Atsuu i Savutu. Zar ne bih podjelio informaciju da su pronađeni? Molim vas ne objavljujte da je neko preživio dok ne dobijete potvrdu. Ljudi imaju porodice, pate, a bol raste. Spasioci rade dan i noć, nadam se da će obojica biti pronađeni. Puna podrška njihovim porodicama – rekao je Demirel.

Ostrvski mediji su prenijeli i izjave klupskog ljekara Hataja Gubrej Kavečija koji je istakao da još nema informacija o nekadašnjem reprezentativcu Gane.

– Videli smo vijest da je prebačen u bolnicu. Otišli smo tamo, ali njega nema. Moramo da prihvatimo činjenicu da Atsu i Savut još nisu pronađeni – rekao je Kaveči.

Brojni mediji prenijeli su da je Atsu izvučen ispod ruševina i prebačen je u bolnicu sa povredama desnog stopala i poteškoćama u disanju, ali po svemu sudeći došlo je do zamjene identiteta. Da fudbaler nije potvrđen rekao je i njegov menadžer.

autor:srpskainfo.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.