Počeli pregovori sa advokatima: Beker iz zatvora prenosi teniske mečeve!?

Počeli pregovori sa advokatima: Beker iz zatvora prenosi teniske mečeve!?

Boris Beker je osuđen na zatvorsku kaznu, nalazi se u ozloglašenom britanskom zatvoru, ali bi mogao da prenosi mečeve već iz Pariza…

 

Boris Beker je u zatvoru. Osuđen je na dvije i po godine “iza rešetaka” zbog toga što je objavio bankrot, dok je sakrivao svoja sredstva u vrijednosti od dva i po miliona dolara i za to vrijeme nije plaćao porez. Pao je u nesvijest kada je čuo za kaznu, a smješten je u ozloglašeni britanski zatvor.

Zatvorsku kaznu provešće u zatvoru “Vandsvort” koji je poznat kao jedan od najgorih u ovoj državi i tamo se navodno nalazi preko 1300 robijaša. Dok se čeka njegov premještaj, stvari bi mogli da se promijene, jer bi Beker mogao da radi prenos teniskih mečeva uskoro!

Boris radi kao stručni konsultant za “Eurosport”, a čelnici ove TV kuće odlučili su da ne raskinu ugovor sa njim, već će pokušati da mu naprave studio u zatvoru iz kog bi prenosio mečeve već sa Rolan Garosa! Tu informaciju prenio je njemački “Blik”.

“Da li je Bekerova karijera stručnog konsultanta za tenis gotova? Ne! ‘Eurosport’ planira da ga zadrži i već su počeli pregovore sa njegovim advokatima da vide postoji li mogućnost da radi prenose i analize iz zatvora. Biće ludo ako se to zaista dogodi”, piše u tekstu.

Rolan Gaors počinje 22. maja i zaista bi bio pravi šok za sve ukoliko bi Beker prenosio i analizirao dešavanja sa Otvorenog prvenstva Francuske.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.