Igraju „Squid Game“ u stvarnom životu, ali sa dve bitne razlike (VIDEO)

Igraju „Squid Game“ u stvarnom životu, ali sa dve bitne razlike (VIDEO)

Popularni jutjuber kreirao je verziju „Squid Game“ serije u stvarnom životu.

 

U Netfliksovoj popularnoj seriji „Squid Game“, ulozi su visoki. Ako pobijedite, dobijate 45,6 milijardi korejskih vona (oko 39 miliona dolara). Ako izgubite – umirete. Jutjuber MrBeast je sada kreirao „Squid Game“ u stvarnom životu, s tim što ulog nije život igrača.

Isto kao u originalnoj TV seriji, MrBeast-ova verzija uživo prikazuje 456 ljudi u numerisanim, zelenim trenerkama, koji se bore i takmiče kako bi osvojili gomilu novca. Pobjednik osvaja 456.000 dolara.

 

To je dosta manje od onoga što je pobjednik osvojio u seriji, ali ako je za utjehu – ukoliko izgubiš, ne umireš. Umjesto toga, ispod majice svakog igrača je pričvršćen mali uređaj koji „iskače“, pravi rupu na majici i izliva braonkastu tečnost.

Verzije „Squid Game“ serije u stvarnom životu su ranije već kreirane, ali je malo vjerovatno da je neka od njih rekonstruisala igre u ovoj mjeri.

Nazvana „MrBeast Game“, verzija iz stvarnog života sadrži rekonstrukciju svakog pojedinačnog seta iz serije — i to na impresivan način. Set „crveno/zeleno svetlo“ je oživljen, zajedno sa jezivom lutkom, a tu su i setovi za meč za potezanjem konopca, igra sa klikerima i stakleni most. Postoji čak i soba puna kreveta na sprat. Finalna igra je, međutim, drugačija.

Takođe, za razliku od originalne serije, oni koji budu eliminisani u kasnijim rundama dobijaju novac kao utješnu nagradu.

Zanimljivo je da verzija iz stvarnog života nema nijednu od dramatičnih priča ili mračnog nasilja, kakve smo vidjeli u TV seriji. Ipak, MrBeast-ova verzija još uvijek prikuplja preglede na Jutjubu.

Od kada je video stigao na Jutjub 25. novembra, sakupio je preko 110 miliona pregleda.

 

Izvor: b92

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.