OTKRILA KO JE PUSTIO PRIČU O AFERI SA FUDBALEROM! Ana Rajković progovorila o skandalu sa SP

OTKRILA KO JE PUSTIO PRIČU O AFERI SA FUDBALEROM! Ana Rajković progovorila o skandalu sa SP

Ana Rajković, supruga golmana i srpskog reprezentativca Predraga Rajkovića, progovorila je o tračevima koji su se širili, dok su se srpski spotisti takmičili na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

 

Porodica Rajković je u tim trenucima prolazila kroz ružne trenutke jer su Anu povezivali sa jednim sportistom iz reprezentacije. Ona je oštro demantovala ove priče, i otkrila da se iza svega kriju njene „prijateljice“ koje, kako kaže bivša manekenka, nisu uspjele u namjeri da joj razore brak.

“Ovu tvrđavu je nemoguće srušiti. Veoma sam razočarana što je priča krenula od žena koje sam smatrala bliskim, a zapravo su me naučila da mi pored takvih prijateljica, neprijatelji nisu potrebni. Instant prijateljstva su vrlo loši životni potezi i sigurno ih neću ponoviti. Ako ništa drugo, one nisu uspjele, a ja sam lekciju dobro naučila”, rekla je Rajkovićeva.

“Ljudima se uspjeh ne prašta i mislim da neke osobe nemaju granicu u izmišljanju i zlobi prema drugim ljudima. Sada me ti isti mole da ćutim i zaboravim na sve, ali moj karakter mi to ne dozvoljava – želim da svaka istina, kao i laž, izađu na površinu”, bila je jasna manekenka.

(Kurir, foto: Instagram)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.