Voćna torta sa gotovim korama

Voćna torta sa gotovim korama

Voćna torta sa gotovim korama

Savršena za ljetne dane.

Voćna torta sa gotovim korama

Sastojci

Potrebno je za voćnu tortu sa gotovim korama

  • 1 pakovanje (700 g) vincinni svetle kore za tortu
Za prvi fil:
  • 700 g kisele pavlake 2,8 mm
  • 250 g šećera u prahu
  • 300 g mlevenog plazma keksa
Za drugi fil:
  • 1 kg malina (koristim zamrznute)
  • 10 kašika šećera
  • 2 dl vode
  • 2 kesice pudinga od maline
Za treći fil:
  • 500 g šlag krema u prahu
  • 5 dl gazirane vode
Priprema

Prvi fil: U posudi izmešati kiselu pavlaku i šećer u prahu, dodati mlevenu plazmu i sve izmešati.

Drugi fil: U posudu stavoto 1 kg malina i 10 kašika šećera.

Kuhati dok se šećer ne istopi.

Izmešati 2 pudinga sa 2 dl vode, dodati u maline i kuvati dok se ne zgusne.

Ostaviti da se ohladi.

Treći fil: Umutiti 500 g šlag krema sa 5 dl gazirane vode. Od ovog šlaga uzeti 6 kašika i dodati u fil sa plazmom i izmješati.

Voćna torta sa gotovim korama

Filovati.

Kore su mekane nema potrebe ih prskati mlekom ili sokom.

Na tacnu staviti koru, preko premazati sa 1/3 prvog fila, 1/3 drugog fila pa 1/3 trećeg fila.

Preko staviti drugu koru pa fil 1,2,3, treća kora fil 1,2,3.

autor:https://www.recepti.com/kuvar/torte

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.