Znate li ko je sestra Ivice Dačića: Postala je majka u petoj deceniji, a pred porođaj doživjela je pravu dramu

Znate li ko je sestra Ivice Dačića: Postala je majka u petoj deceniji, a pred porođaj doživjela je pravu dramu

Rođena sestra Ivice Dačića je glumica, Emica Dačić, a ona je postala majka u 48. godini života.

 

Za razliku od Ivice Dačića koji se posvetio politici, Emica se posvetila umjetnosti. Tačnije, završila je čak dva fakulteta, pedagogiju i glumu, a posljednjih godina zaposlena je u jednoj kompaniji.

Naime, u martu prošle godine Emica je, u 48. godini, na svijet donijela ćerku Lenku. Porođaj je protekao u najboljem redu, ali je mjesec dana ranije život sestre Ivice Dačića i nerođene bebe, kao i gospođe Jelisavete Dačić, bio u velikoj opasnosti, prenosi „Hello“

U neposrednom komšiluku njihovog porodičnog stana na Zvezdari buknuo je požar koji se brzo širio, ali su sestra i majka Ivice Dačića, kao i ostali stanari zgrade, na vrijeme evakuisani. Nemio događaj, srećom, okončan je samo sa materijalnom štetom.

Emicu Dačić gledaoci uglavnom znaju po seriji „Porodično blago“, gdje je igrala Zoricu, sekretaricu sudije Ljubomira Starčevića Risa, koga je glumio Branislav Lečić. Takođe, ostvarila je niz manjih uloga u serijama „Stižu dolari“, „Miris kiše na Balkanu“, „Jelena“, a pamti je i pozorišna publika.

(Izvor: Hello, Telegraf.rs, foto Printskrin: RTS)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.