SELO GORI A BABA SE ČEŠLJA! Borenović o RASKOLU u PDP-u!

SELO GORI A BABA SE ČEŠLJA! Borenović o RASKOLU u PDP-u!

Borenović o raskolu u PDP-u!Dok PDP potresaju sukobi najviših stranačkih funkcionera, Draška Stanivukovića sa jedne a Igora Crnadka i Milka Grmuše sa druge strane, lider partije Branislav Borenović tihuje.
Na pitanje Srpskainfo da prokomentariše pomenuti sukob, koji je uveliko ušao i u javni prostor, Borenović je izbjegao odgovor.Poručio je da je „u toku proces priprema za lokalne izbore što podrazumjeva i predlaganje kandidata za grado/načelnike i odbornike u cijeloj Republici Srpskoj“.– Pri čemu naša baza i lokalne organizacije PDP imaju izuzetno važnu ulogu.

Sve ide svojim tokom, nekom očekivanom dinamikom i nema potrebe ni za kakvim javnim polemikama – rekao je Borenović za Srpskainfo.

On je dodao da je proces predlaganja kandidata od strane „baze PDP u toku, od svih struktura – mjesnih, opštinskih, gradskih do potvrđivanja u Predsjedništvu i Glavnom odboru.

Borenović o raskolu u PDP-u!

– Sve ide nekom uobičajenom predizbornom dinamikom za ove izbore koji bi se trebali raspisati u maju, nadam se po novim izbornim pravilima.

Naravno, formalno potvrđivanje svih naših kandidatskih lista je pred nama, u mjesecima koji dolaze, u skladu sa izbornim rokovima – istakao je Borenović, izbjegavši na taj način da se javno izjasni šta misli o očitom raskolu unutar PDP Banjaluka.

autor: http://srpskainfo.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.