Dr Stajčić poslavio 20 godina rada: Stomatologija po najvišim svjetskim standardima

Dr Stajčić poslavio 20 godina rada: Stomatologija po najvišim svjetskim standardima

​U Zdravstvenoj ustanovi „Dr Stajčić“ danas je bilo svečano. Dr Aleksandar Stajčić, poznati banjalučki oralni hirurg, proslavio je 20 godina rada.

Tim povodom dr Stajčić i njegov tim organizovali su proslavu ovog značajnog poslovnog jubileja i javnosti predstavili nove prostorije ZU „Dr Stajčić“, koje su opremljene po uzoru na najbolje svjetske stomatološke ordinacije.

„Od jedne stolice i jedne prostorije koja je imala 30-ak kvadrata došli smo do toga da imamo šest stomatoloških stolica, svoju hiruršku salu, najmoderniji digitalni rentgen i visok nivo pružanja usluge“, rekao je dr Stajčić.

Poslovni prostor ZU „Dr Stajčić“ danas se prostire na 210 kvadrata.

„Drago mi je da smo nakon 20 godina uspjeli obilježiti jubilej proširenjem poslovnog prostora i na neki način stvoriti sebi bolje uslove rada, a sa druge strane sada smo u mogućnosti da pacijentima pružimo uslugu po najsavremenijim svjetskim standardima“, istakao je dr Stajčić.

Napominje da je digitalizacija u stomatologiju ušla prije desetak godina i da su se trudili da prate korak sa vremenom.

Nabavili su prvo digitalni rentgen aparat, a kasnije ga zamijenili sa najmodernijim Planmeca ProMax 3D rendgen aparatom.

„Uskoro nam treba stići digitalni skrener, što će biti i nama i pacijentima olakšanje, jer više neće biti onih klasičnih uzimanja otisaka, bušenja – već će se sve to raditi digitalno. S druge strane ubrzaćemo posao i našoj tehnici koja će na lakši način moći napraviti zube i time skraćujemo, baš tako da kažem, proizvodnju zuba sa nekih sedam na dva do četiri dana“, kazao je dr Stajčić.

U skorijoj budućnosti planiraju nabaviti, u sklopu ZU „Dr Stajčić“, printer i glodalicu kako bi u roku od 24 časa od završenog brušenja pacijentu mogli omogućiti da dobije nove zube.

Dr Stajčić ističe da je najljepši dio njihovog posla kada pacijent, po završetku stomatoloških radova, prvi put u ogledalu ugleda svoj novi osmijeh.

„Kada se pacijent rasplače sa osmijehom, te suze radosnice, to je nešto najljepše što se može vidjeti“, kaže dr Stajčić.

Istakao je da je iza njih mnogo rada, edukacija, uspomena, nedaća, ali i neizostavan značaj timskog rada u stomatologiji.

„Sam odnos doktora sa sestrama i sa tehnikom, sve je to uvezano i mora da funkcioniše kako treba da ne bi bilo grešaka i da pacijent na kraju bude zadovoljan“, rekao je dr Stajčić.

Kako je bilo na otvaranju proširenog prostora ZU „Dr Stajčić“, ali i proslavi jubilarnih 20 godina postojanja pogledajte u video prilogu:

Proslavi su prisustvovale brojne zvanice, osobe iz struke i javnog života Banjaluke i šire.

Dr Miloš Kos, direktor JZU „Zavod za stomatologiju“ Republike Srpske kazao je da su nove prostorije koje je ovom prilikom vidio u ZU „Dr Stajčić“ impozantne.

„Dr Stajčić je naš poznati oralni hirurg koji odavno ima svoju ordinaciju i hiruršku ambulantu, ali pokriva i druge grane stomatologije koje će ovim proširenjem dobiti još na značaju. Ima mladu i ozbiljnu ekipu koja će sigurno biti na nivou zadatka i siguran sam da će dr Stajčić sa ovim još dodatno dobiti pacijente, jer usluge koje je pružao do sada bile su na visokom nivou, ali od sada će biti još na višem“, rekao je dr Kos.

Dr Danijela Čikara, brend menadžer kompanije Ivoclar za Bosnu i Hercegovinu rekla je da je oduševljena samim pristupom dr Stajčića kako struci, tako i kvalitetu onoga što on nudi na tržištu BiH.

autor:faktmagazin/nezavisne, foto:nezavisne

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.