JA SAM NAJPOPULARNIJI, UZMITE MENE: Vukanović očajno želi kandidaturu

JA SAM NAJPOPULARNIJI, UZMITE MENE: Vukanović očajno želi kandidaturu

Nebojša Vukanović objavio je rezultate jedne internet ankete po kojoj je on najpopularniji političar u Republici Srpskoj.

Anketu je na svojim profilima proveo anonimni portal i to u posljednjih sedam dana.

Vukanović je objavljivanjem ankete očigledno poručio SDS -u i PDP-u da je on taj i da bi trebao biiti kanidaat opozicije za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske.

Sam Vukanović odustao je od kandidature za ovu funkciju jer, kako je sam pojasnio, nema 50.000 KM i ne može skupiti 10.000 potpisa koliko je, po novim pravilima CIK-a BiH, potrebno da bi se neko kandidovao.

Nebojša Vukanović još jednom je poručio da neće odbiti kandaturu ukoliko dobije ponudu opozicije ali očigledno da je siguran da tu kandidaturu ne može izboriti sam.

Nebojša Vukanović ne može skupiti dovoljno potpisa za kanidaturu?

autor:faktromagzin, foto:faktormagzin

Share

3 komentara na “JA SAM NAJPOPULARNIJI, UZMITE MENE: Vukanović očajno želi kandidaturu

  1. Gledaj nasi Komsica Zelenski i srpski izdajnika kako su se postrojili samo im fali i ona sto bi da bude predsjednica R.Srpske, izdajnici ko ce za vas glasati mozda bosnjaci pravi srbin sigurno nece.

  2. Za ovoga nasega komsica ce glasati samo bosnjaci zato jadnik se nabija… koliko je jadan umisljen da ce mu Sarovic i Borenovic dati da se on kandiduje umjesto Sarovica.

  3. Gledam ove smrtnike i gledam ko je komsic a koji je zelenko a koji je bosnjacka pudlica, mislim da je sarovic pudlica i podguzna muva bakiru, kao i ovaj nas komsic i zelenko.sarovica prate bosnjacki policajci jer nije siguran u srpsku zato bih rado napravio unitarnu da bi bila jedna policija.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.