„Jaka i stabila policijska struktura – temelj razvoja Srpske“

„Jaka i stabila policijska struktura – temelj razvoja Srpske“

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je krsnu slavu Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Srpske, ističući da je Republika Srpska ponosna što danas ima jaku, profesionalu policijsku strukturu koja je temelj daljeg razvoja Republike, zaštite prava, bezbjednosti i imovine njenih građana.

 

Predsjednik Srpske je naglasio da je MUP Srpske, kontinuiranim razvojem i unapređenjem svojih kapaciteta, radeći u skladu sa Ustavom i zakonima, dostigao visoke profesionalne standarde i stekao poštovanje i povjerenje građana, ali i drugih policijskih agencija iz regiona.

„Republika Srpska je ponosna što danas ima jaku, stabilnu, savremenu, profesionalnu i veoma organizovanu policijsku strukturu koja je temelj daljeg razvoja i izgradnje Republike i zaštite prava, bezbjednosti i imovine svih njenih građana“, navodi se u Dodikovoj čestitki.

Predsjednik Republike Srpske je naveo da je obilježavanje krsne slave prilika da se sa posebnim poštovanjem prisjeti svih stradalih pripadnika MUP-a u Odbrambeno-otadžbinskom ratu.

„NJima dugujemo vječnu zahvalnost, jer su život dali za Republiku Srpsku i njena pokoljenja i ispisali svojim imenima svijetlu stranicu naše istorije“, dodao je Dodik.

Predsjednik Srpske je izrazio uvjerenje da će pripadnici MUP-a Srpske nastaviti da se profesionalno i patriotski odnose prema tom časnom, ali odgovornom i teškom zanimanju.

„Želim vam srećnu slavu, kao i mnogo zdravlja i uspjeha u privatnom i profesionalnom životu“, naveo je Dodik u čestitki.

(agencije)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.