Milosavljević: Istina o Pokretu „Banjaluka zove“ i prelasku Saše Lazića Mede kod Jelene Trivić

Milosavljević: Istina o Pokretu „Banjaluka zove“ i prelasku Saše Lazića Mede kod Jelene Trivić

Jedan od osnivača Pokreta „Banjaluka zove“ doktor Dražen Milosavljević, nakon vijesti o prelasku Saše Lazića Mede kod Jelene Trivić napisao je komentar.

On tvrdi da Pokret ne postoji da Saša Lazić Medo gleda samo lični interes a prelaskom kod Jelene Trivić samo gleda kako se “ natovari“ na buđžet još četri godine.

Njegov komentar prenosimo u cijelosti:

„Izvinjavam se, ali istine radi, „Banjaluka zove“ više nema Predsjedništvo, Skupštinu, niti Izvršni odbor. Jedna od troje osnivača od početka je potrčko Vašeg kolege iz PDP, za šta je nagrađena da sisa dvije budžetske sise (izvinjavam se na slikovitom prikazu). Ovaj s kojim dogovarate saradnju je prevarant, koji je mene lično prevario za oko 1000 KM, plus me falsifikovanjem Skupštine, na koju je pozvao „raju s ulice“ umjesto stvarnih delegata, krivičnim djelom pokušao izbaciti iz pokreta čiji sam jedini ideolog, iako sam odrastao s njim. Uzurpirao je pečat, finansije i nije nikakav lider ničega. Zajedno s plavušom podredio je Pokret ineresima D.S. i stranke PDP i srušio ga,a mene je u maniru uličara nazvao „majmunom“ i „paćenikom koji mu je blokirao suprugu i cijelu robinu na fejsbuku“, samo zato što sam mu stao na taj put podređivanja pokreta PDP-u, s kojim je mimo mog znanja potpisao koaliciju, a dokument skrivao od organa Pokreta. Sada mu se bliži kraj mandata, pa gleda gdje da ugrabi još 4 godine hljeba bez motike.
Eto, izvinjavam se što reagujem na ovaj način. Sačuvaću ovaj komentar, u slučaju da obrišete. Srdačan pozdrav!“
Komentar je ostavljen na Fejsbuk stranici Jelene Trivić na vijest da Saša Lazić Medo svoj politički put nastavlja sa njom.
U brojnim komentarima javili su se bivši i sadašnji članovi Pokreta koji su podržali Milosavljevića.
Zanimljivo je da Jelena Trivić nije obrisla komentar i tako pustila da komentatori „obrišu pod“ sa njenim novim saradnikom.
Faktormagazin je u štampanom izdanju, ranije, pisao o nezadovoljstvu Milosavljevića koji je redovno iznsio „prljav veš“ iz Pokreta i činjenicu da je tada Saša lazić Medo sklopio sporazum sa Draškom Stanivukovićem a da uopšte nije konsultovao Predsjedništvo.
Kasnije se npr. Mirna Savić Banjac našla na listi PDP za Narodnu skupštinu i postala poslanik i savjetnik Draška Stanivukovića.
autor: Faktormagazin, foto: Faktormagzin
Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.