PORUKA AMERIČKOM AMBASADORU: Sad je stvarno dosta, ovdje se mora stati!

PORUKA AMERIČKOM AMBASADORU: Sad je stvarno dosta, ovdje se mora stati!

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je američkom ambasadoru u BiH Eriku Nelsonu da je dosta miješanja u unutrašnje stvari zemlje u kojoj je ambasador.

Na pitanje Srne da prokomentariše Nelsonovu izjavu da su „sankcije moguće protiv onih političara koji podrivaju napredak na zapadnom Balkanu, kao i protiv onih koji ih podržavaju u tome“, Dodik je odgovorio da je dosta njegovih lekcija koje drži svojim domaćinima.

„`Dosta je, ovdje se mora stati`, gospodine Nelson zar ne mislite da se ovo odnosi i na Vas? Dosta je Vašeg miješanja u unutrašnje stvari zemlje u kojoj ste ambasador. Dosta je Vaših lekcija koje držite svojim domaćinima“, istakao je Dodik.

Dodik je poručio Nelsonu i da je dosta da ćuti kada drugi kleveću Srbe da su loš narod, nazivaju ih „genocidašima“, a veoma je glasan kada se „navodno“ drugima, prema njegovom mišljenju, nešto kaže.

„Dosta je, gospodine Nelson, da ćutite kada drugi sakupljaju oružje `za ne daj Bože` i kada prizivaju nekakvu svoju osvetu. Slažem se, gospodine Nelson, da je dosta da nam dovodite nelegalne međunarodne namjesnike, dosta je da glumite da štitite Dejtonski sporazum, a masovno kršite u kontinuitetu sve njegove odredbe“, istakao je Dodik.

On je naglasio i da je dosta da je Nelson stalno na muslimansko/bošnjačkoj strani i da uporno radi protiv Srba.

„Dosta je, gospodine Nelson, da glumite demokratu a podržavate dugogodišnju praksu nametanja zakona, bez ikakvog osnova, neizabranog stranca, kojeg Vi i Vaša zemlja podržavate. Dosta je, stvarno dosta! Previše dosta“, poručio je Dodik ambasadoru SAD u BiH.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.