Rampe na pružnim prelazima za pojedine ne znače NIŠTA: Na putnom prelazu u Banjaluci djevojke prošle kroz crveno, pa završile između polubranika i pruge

Rampe na pružnim prelazima za pojedine ne znače NIŠTA: Na putnom prelazu u Banjaluci djevojke prošle kroz crveno, pa završile između polubranika i pruge

Rampe na pružnim prelazima!

Na društvenim mrežama pojavio se zastrašujući snimak iz BiH.

Naime, na njemu se vidi kako su dvije ženske osobe za dlaku izbjegle tragediju, kada su automobilom prošle kroz crveno na pružnom prelazu, a poslije samo nekoliko sekundi prošao je voz “tik” ispred njihovog branika.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

ako se vidi na snimku objavljenom na instagram profilu “crnahronikabih”, na pružnom prelazu “Incel 1” u Banjaluci, dvije ženske osobe koje su se nalazile u automobilu marke “audi”, prošle su ispod rampe, ne poštujući svjetlosnu drumsku signalizaciju i ušle u prostor između polubranika i pruge.

Nakon nekoliko sekundi, ženska osoba koja je sjedala na suvozačevom mjestu izašla je iz automobila, pa je nastavila da komunicira sa vozačem kroz otvoreni prozor. Potom je i ženska osoba koja je sjedala za volanom izašla iz vozila, svega minut su razgovarale, a kada je voz prošao vratile su se u vozilo i nastavile dalje svoj put.

Ispod jezivog snimka stvorila se lavina komentara korisnika ove društvene mreže, koji su osudili ovaj visokorizični čin, a ovo su samo neki od njih:

“Imale više sreće nego pameti”, “Doživotno im treba oduzeti vozačku”, piše Crna Hronika.

autor: crna-hronika.ba

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.