NOVI DETALJI: U nesreći na brzoj saobraćajnici Banjaluka – Laktaši stradala tridesetosmogodišnja žena iz Prnjavora

NOVI DETALJI: U nesreći na brzoj saobraćajnici Banjaluka – Laktaši stradala tridesetosmogodišnja žena iz Prnjavora

U teškoj nesreći na brzoj saobraćajnici Banjaluka – Laktaši stradala je tridesetosmogodišnja žena iz Prnjavora, potvrdila je za RTRS Maja Đaković Vidović, portparol Okružnog javnog Tužilaštva Banjaluka.

Hitnu pomoć vozio je P.P. (52) iz Gradiške. Škodom je upravljao M. L. (73) iz Bosanskog Petrovca. I suvozač u sanitetskom vozilu bila je D. G. (24) iz Gradiške – potvrdila je Maja Đaković Vidović.

sudaru putničkog i vozila Hitne pomoći iz Gradiške poginula je pacijentkinja koja je iz Banjaluke prevožena sanitetskim vozilom Bolnice Gradiška.

Povrijeđene su tri osobe, koje su zbrinute u Univerzitetsko – kliničkom centaru u Banjaluci.

Medicinska sestra je lakše povrijeđena, vozač sanitetskog vozila zbrinut je hirurški, dok je najteže povrijeđen vozač automobila koji je izazvao nesreću.

Do nesreće je došlo kada je vozač automobila škoda, vozeći u suprotnom smjeru, udario u vozilo Hitne pomoći.

Za sada nije poznato na kom mjestu se pogrešno uključio na saobraćajnicu i kako je uopšte došlo do toga. Zbog višečasovnog uviđaja, saobraćaj na toj dionici bio je obustavljen do 16 časova.

Uviđaj je izvršio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka zajedno sa pripadnicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve neophodne istražne radnje i mere, kao i veštačenja za utvrđivanje svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija tela nastradalog, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

autor:rtrs.tv

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.