Dodik: Srpska sposobna da u vrijeme kriza realizuje značajne projekte

Dodik: Srpska sposobna da u vrijeme kriza realizuje značajne projekte

Srpska sposobna da u vrijeme kriza realizuje značajne projekte.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da izgradnja bolnice u Doboju dokazuje da Srpska u okolnostima u kojim se svijet suočava sa krizama pokazuje sposobnost da realizuje jedan ovakav značajan projekat sa svojim partnerima iz Kine.

– Ponosan sam na sve one koji su od prvog dana dali podršku projektu izgradnje nove bolnice u Doboju koja je potrebna ovom gradu. Ovo nije samo zgrada, nije samo oprema, nego sposobnost naše administracije da prati najsavremenije standarde, da se edukuje i traži da se poštuju ugovori – rekao je Dodik.

Naglasio je da realizacija ovog projekta predstavlja rezultat ogromnog napora društva, rukovodstva Srpske, Ministarstva zdravlja, te kineskih prijatelja kojima je zahvalio za podršku.

Predsjednik Srpske je istakao da je dobojska bolnica potpuno kadrovski popunjena, te izrazio uvjerenje da će objekat nove bolnice biti završen krajem marta ili u aprilu.

On je istakao da je namjera da svi banjski centri Srpske budu podignuti na nivo komercijalne i zdravstvene ustanove.

– Republika je sposobna da to uradi. Nastavimo to da radimo i naša obaveza je da se ovdje poboljša život – rekao je Dodik.

On je naveo da se ljudi koji su birani na važne funkcije mjere po tome šta ostave iza sebe.

autor:http://atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.