TV analiza: Zašto BN televizija ignoriše Nebojšu Vukanovića i Jelenu Trivić?

TV analiza: Zašto BN televizija ignoriše Nebojšu Vukanovića i Jelenu Trivić?

Nebojiša Vukanović danima je najavljivao otvaranje kancelarije svoje Liste za pravu i red u Zvorniku.

Kancelarije su svečano otvorene juče a u Zvornik je došla i Jelena Trivić iz PDP-a.

Vukanović se baš potrudio i na svom blogu objavio četri – pet vijesti o otvaranju kancelarije pa čak napravio i nekoliko video klipova.

Zanimljivo je da ova vijest nije zaslužila ni jedno slovo na BN portalu, koji se dovodi u vezu sa BN televizijom, niti je ijedan kadar pušten u Dnevniku BN televizije u 19.30.

Teško je zamisliti da je ova činjenica slučajna.

BN televizija, a i BN portal, koji se opet dovodi u vezu sa tom televizijom, nikada nisu propuštali kilometarske tekstove i duge priloge kada je riječ o promociji lidera opozicije.

Doduše Mirko Šarović lider SDS-a zaslužio je sinoć gostovanje u Dnevniku a Jelena Trivić i Nebojša Vukanović nisu dobili ni sekunde.

Razlog možda leži u činjenici da je upravo Šarović otpisao Vukanovića i jasno mu poručio da mora da se učlani u SDS da bi uopšte razmišljali o njemu kao kandidatu za srpskog člana Predsjedništva BiH, o čemu je Faktormaguzin već pisao.

Takođe, i maloj djeci je jasno da Vukkanović pretenduje na glasove SDS-a, pa njegovi napadi na neke straije članove ove partije ne prestaju.

Vjerovatno je dio netrpeljivosti i to što Vukanović otvoreno „tuče“ po Nenadu Nešiću kojem Mirko Šarović još nije definitivno zatvorio vrata za opoziciju.

Mirko Šarović otpisao Nebojšu Vukanovića – Dobar je momak ali kandidat MORA biti iz SDS-a

U svemu za sada „ne pliva“ ni Jelena Trivić.

Faktormagzin je u prošlom broju pisao kako bi SDS najradije nju „bacio u vatru“ borbe za mjesto srpskog člana Predsjendištva BiH.

Jelena Trivić i PDP već su je vidjeli na mjestu predsjednika Republike Srpske.

SDS otima KANDIDATURU za predsjednika Republike Srpske – JELENU „ŠUTAJU” NA SARAJEVO?

Po svemu sudeći zadnja je Mirka Šarovića a samim tim tako se ponaša i BN televizija.

autor:faktormagazin.ba, foto:faktormagazin.ba

Share

2 komentara na “TV analiza: Zašto BN televizija ignoriše Nebojšu Vukanovića i Jelenu Trivić?

  1. Neka se samo svadaju. Nebojsa sa svojom kombi strankom nije prispio nigdje, ko god da se kandiduje iz opozicije za predsjednika R.Srpske i clana presjedavajucega izgubice .Opozicija je pokazala da rade sa bakirom na unitarnu bh.

  2. Bas cudno da BN. nije spomenuli za svoga novinara i samo zvanu presjednicu Republike Srpske. Koliko para toliko muzike bice da Sarovic najvise placa BN.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.