Banjaluka open: Iznenađenje na startu, ispao Čekinato

Banjaluka open: Iznenađenje na startu, ispao Čekinato

Banjaluka open, Iznenađenje na startu, ispao Čekinato.

Danas je počeo glavni dio turnira Banjaluka opena a start je donio veliko iznenađenje i eliminaciju nekada 16. igrača svijeta Marka Čekinata.

Trentno 110. reket svijeta je u prvom kolu banjalučkog čelendžera koji se igra za 100 ATP poena za rivala imao 197. na ATP rang listi Šveđanina Dragoša Niolaea Madraša. Očekivao se prolaz Italijana koji je svojevremeno 2018. u četvrtfinalu Rolan Garsoa eliminisao Novaka Đokovića ali očigledno to bar sada više nije onaj Čekinato jer je već nakon 47 minuta morao da čestita protivniku koji je slavio sa ekspresnih 6:2, 6:1.

Italijan je jako loše odigrao oba gema jer kaže nije se najbolje osjećao na terenu.

„Nažalost danas nije išlo nisam se osjećao dobro na terenu i zaista mi je jako žao zbog toga. Nadam se da ću se vratiti sljedeće godine jači nego ranije“, rekao je Čekinato i dodao:

„Jedno je sigurno a to je da je jako lijepo ovdje u Banjaluci jer sam već ranije dolazio na ATP turnire. Dobro poznajem grad, teniski centar je divan. Želio bih se zahvaliti direktoru turnira i osoblju koji su mi pružili priliku da dođem i igram u Banjaluci. Vidimo se ponovo“.

autor:http://nezavisne.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.