„NOŽ U LEĐIMA“ NIJE ZABORAVLJEN – Suares srušio Barsu, pa poslao zanimljivu poruku

„NOŽ U LEĐIMA“ NIJE ZABORAVLJEN – Suares srušio Barsu, pa poslao zanimljivu poruku

Napadač Atletiko Madrida Luis Suares postigao je gol protiv bivšeg kluba Barselone u pobJedi „jorgandžija“ od 2:0, u derbiju osmog kola LaLige. Suares je potvrdio trijumf svog tima, a nakon pogotka je imao zanimljivu proslavu gola zbog„noža u leđa“ od Barse prIJe nešto više od godinu dana.

Urugvajac je u finišu prvog poluvremena rutinski savladao protivničkog golmana na asistenciju Tome Lemara, izvinio se gostujućoj publici, a onda i gestikulirao poziv telefonom.
Nakon meča je otkrio da je u pitanju poruka „nekim ljudima“.

„Proslava gola je bila namenjena nekim ljudima da im poručim kako još koristim isti broj“, rekao je Suares koji je podsJetio na to da su mu prIJe godinu dana telefonskim putem saopštili da u Barseloni više ne računaju na njega.

„Da li je proslava bila prozivanje Ronalda Kumana? Ne“, kazao je Urugvajac za čovJeka direktno odgovornog za njegov otkaz u Kataloniji, koji je tada shvatio kao „nož u leđa“.

Osvrnuo se i na katastrofalnu situaciju u katalonskom gigantu.

„Inače s velikim veseljem i osmJehom proslavim gol, ali ovaj nisam. Znam da se moj klub nalazi u teškoj situaciji i žao mi je zbog toga. Barselona se nalazi u teškoj situaciji. Moji bivši saigrači pate, kao i njihovi navijači. Moram priznati, još pratim Barselonu i podržavam ih“, zaključio je sjajni napadač, javlja Sputnjik.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.