Intervenisala policija u Banjaluci: Izbačeni iz kafića, pa pravili probleme

Intervenisala policija u Banjaluci: Izbačeni iz kafića, pa pravili probleme

Banjalučka policija uhapsila je juče M.K. i D.M. iz Šipova, jer nakon što su udaljeni iz kafića u Banjaluci, uz galamu su insisitali da se vrate u isti.Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka, oni su uhapšeni zbog počinjenih prekršaja ”Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija”.

“Naime, nadležnoj policijskoj stanici, istog dana oko 00,10 časova, prijavljeno je da navedena lica nakon što su udaljena iz ugostiteljskog objekta u Banjaluci, galame i insistiraju na povratku u objekat. Izlaskom na lice mjesta policijski službenici su potvrdili navode prijave, te licima M.K. i D.M. naredili da prestanu sa narušavanjem javnog reda i mira, na šta su se isti oglušili”, rekli su u policiji.

Dodali su da su oba lica su podvrgnuta ispitivanju na prisustvo alkohola i tom prilikom je kod lica M.K. utvrđeno prisustvo od 2,22 promila, a kod lica D.M. 1,68 promila alkohola u organizmu.

Takođe, protiv konobara ugostiteljskog objekta slijedi pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja “Posluživanje alkoholom“.O događaju je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka – Odjeljenje za prekršaje.

autor:bl-portal.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.