Potvrđena optužnica za ubistvo na pumpi- Mandić optužen!

Potvrđena optužnica za ubistvo na pumpi- Mandić optužen!

Okružni sud u Banjaluci potvrdio je optužnicu protiv Dalibora Mandića (37) kome je na teret stavljeno da je krajem prošle godine ubio jednu osobu iz Banjaluke.

„Optuženi je 2. decembra 2022.godine, u Ulici Bulevar srpske vojske oko 19.35. časova, upotrebom noža počinio teško ubistvo na štetu B.A. iz Banjaluke“, navodi se u saopštenju Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

U optužnici se navodi da je Mandić optužen da je drugu osobu lišio života na svirep način.

Kako se dodaje u optužnici Mandić je pomenutog dana, u namjeri da A.B. liši života, pratio oštećenog koji je hodao iz pravca TC „D.. P..“ u pravcu Rebrovačkog mosta, da bi ga potom dolaskom u blizinu studentskog centra „Kampus“ sustigao, nakon čega je nožem zadao oštećenom A.B. ubodnu ranu u predjelu gornjeg dijela trupa.

U opštužnici se dodaje da je oštećeni počeo da bježi, dok je Dalibor Mandić krenuo da trči za njim, a nakon što je A.B. prešao kolovoz ulice Bulevar srpske vojske i došao do objekta benzinske pumpe „N. P.“ i pao.

„Dalibor Mandić ga je sustigao, te je A.B. koji je ležao na asfaltu, nožem zadao osam ubodnih rana u predjelu zadnje strane lijevog ramena, lijeve strane lica i vrata, te desne strane grudnog koša usljed kojih ubodnih rana i povreda je kod A.B. došlo do spoljašnjeg i unutrašnjeg krvarenja sa posljedičnim iskrvarenjem, usljed čega je nastupila smrt oštećenog A.B.“, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje osumnjičeni se nakon toga pobjegao u pravcu „Kampusa“.

autor:nezavisne.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.