„Sramota za Banjaluku“: Gradski olimpijski bazen prestaje sa radom!

„Sramota za Banjaluku“: Gradski olimpijski bazen prestaje sa radom!

Nevjerovatna informacija stigla je iz „Akvane“. Od ponedjeljka sa radom prestaje da radi Gradski olimpijski bazen.

 

Usljed nedostatka elementarnih uslova za rad (higijenskih, zdravstvenih i bezbjednosnih) i nemogućnosti obezjeđivanja istih, primorani smo, nažalost, u ponedjeljak obustaviti rad na Gradskom olimpijskom bazenu. Ukoliko dođe do nekih promjena, blagovremeno ćemo vas obavijestiti navodi se u dopisu “Akvane”.

Roditelj čije dijete svakodnevno trenira na ovom bazenu rekao je za Srpskainfo da je bazen, nažalost, u totalnom rasulu, a da je informacija da više neće raditi, bila samo pitanje dana.

– Godinama se uvijek ista priča provlači i svi mi koji svoju djecu vodimo na bazen godinama nadali smo se da će nadležni imati sluha za ove probleme i da će svojim trudom i zalaganjem spriječiti situaciju da 1.000 djece ostane bez treninga. Ovo je bruka i sramota i Grada i Republike Srpske i samo potvrda da nikome od njih nije stalo do djece, izuzev trenera i radnika koji su na bazen dolazili, iako već četiri mjeseca nisu primili platu – ljutito je prokomentatisao.

„Blokirani su računi. Ne mogu se obezbjediti ni bezbjednosni, ni zdravstveni uslovi za rad“, kazao je Goran Grahovac, predsjednik Akademskog plivačkog kluba „22. April“.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.