Cvijanović: Vjerujem da će Srbija i dalje biti najvažniji oslonac Srpskoj

Cvijanović: Vjerujem da će Srbija i dalje biti najvažniji oslonac Srpskoj

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je nakon inauguracije predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u Beogradu da je ovo veliki svečani dan za Srbiju, ali isto tako i za Republiku Srpsku, poručivši da će biti još mnogo izazova i da vjeruje da će i dalje Srbija nastaviti da bude najvažniji oslonac Srpskoj.

Cvijanovićeva je ocijenila da prisustvo na inauguraciji u ovom kapacitetu srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljka Čubrilovića i predsjednika Republike Srpske dovoljno govori o tome koliko su Srbija i Republika Srpska oslonjene jedna na drugu.

Ona je Srbiji poželjela napredak i da i dalje nastave onako kako su to predano radili već nekoliko godina, upravo zahvaljujući i vlasti predsjednika Vučića.

„Ovo su složena, teška vremena, biće još mnogo izazova i važno je da Srbija bude stabilna, a isto tako za nas u Republici Srpskoj da nastavi biti najvažniji oslonac“, rekla je Cvijanovićeva novinarima poslije inauguracije.

Ona je dodala da je zahvalna predsjedniku Srbije koji se u svom govoru na poseban način osvrnuo na Republiku Srpsku i saradnju koju Srbija ima sa Republikom Srpskom, kao i za brigu i razumijevanje koje Srbija i Srpska imaju jedni za druge.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.