DNEVNI HOROSKOP ZA 7. APRIL: Blizanci se teško uzdržavaju od rasprave, Škorpije rade u korist svoje štete

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. APRIL: Blizanci se teško uzdržavaju od rasprave, Škorpije rade u korist svoje štete

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

Osećate se stegnuto u nekim situacijama koje želite da promenite što pre, i to vam može doneti veću impulsivnost. Dobro odmerite kako ćete postupati i šta ćete reći sagovorniku. Nervoza u kontaktu sa voljenom osobom. Ne kvarite mir.

BIK

Svojim stavovima i postupcima, koji mogu biti kruti i nervozni, možete oterati neke ljude od sebe ili dovesti do problema. Pokušajte da izbalansirate i idete varijantom kompromisa. Teško je ostvariti harmoniju i sklad u odnosu sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Neke situacije vas „bodu u mozak“ i teško se uzdržavate da odgovorite kolegama ili saradnicima na nešto što vi u svojim očima doživljavate kao provokaciju. Voljenoj osobi posvećujete pažnju, ali smatrate da vam nije uzvraćeno na pravi način.

horoskop Zodijak Astrologija

Foto: Pixabay

RAK

Pritajena nervoza kod vas, koja vam izaziva nesigurnost, dok sa druge strane – čini da možda neprimereno reagujete u nekim situacijama. Budite oprezni i u kontaktu sa dragim osobama, jer ćete možda njihove reči shvatiti suviše lično.

LAV

Neko vaše akcije i delovanje može shvatiti kao neprimerene, suviše napadne ili bez takta. Teško ćete dokazati ljudima koji vas okružuju da su vaše namere korektne. U odnosu sa voljenom osobom je danas nešto teže doći do harmonije.

DEVICA

Imate dobru volju da priteknete u pomoć kolegama ili da im pojasnite neke stvari, ali to kod njih može biti shvaćeno kao vaše dokazivanje. Ako ne isplanirate dan kako treba, moguće je da nećete imati vremena za kontakt sa partnerom.

autor:telegraf.rs    foto:telegrf.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.