Draško se obrušio na Jelenu: Dobila 10 miliona od stranaca, a ćuti i od mene traži još para

Draško se obrušio na Jelenu: Dobila 10 miliona od stranaca, a ćuti i od mene traži još para

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke i nosilac liste PDP-a za Narodnu skupštinu RS obrušio se na nekadašnju najbližu saradnicu i “saborca”, Jelenu Trivić, kandidatkinju PDP-a za predsjednicu RS, koju je optužio da krije da je dobila novac od stranaca, a da istovremeno hoda okolo i traži još para za sebe, pa i od njega lično, otkriva izvor portal „gradiska.news“ iz PDP-a.

 

Prema njegovim riječima, a kako prenosi ovaj portal kada je Stanivuković čuo informaciju da je Trivićeva dobila 10 miliona dolara od svojih mentora iz Amerike, bukvalno je poludio i dohvatio se telefona, te je pozvao Trivićevu i izgovorio joj teške uvrede, nazivajući je raznim pogrdnim imenima.

“Prokletnice jedna, malo ti je što sam ti pustio da budeš kandidat za predsjednika RS, jer me je Borenović na koljenima molio da ti prepustim, a sada si puna sebe i kriješ da si dobila deset miliona dolara za kampanju, nego ćutiš i tražiš da ti moj otac i ja damo još dva miliona. Kako možeš biti toliko jadna? Jel te tablete koje koristiš svakodnevno stvarno imaju takav uticaj na tebe, da gubiš obraz na sve strane?”, upitao je Stanivuković Trivićevu, a rekao je izvor portala „gradiska.news“.

Kako je istakao, Stanivuković je poručio svojoj nekadašnjoj najbližoj partijskoj koleginici da joj ni slučajno ne pada na pamet da mu se obraća za novčanu pomoć u kampanji.

“Sram te bilo, ti ćeš da troškariš američke dolare koji su tio pali s neba, a još tražiš da ti ja dajem svoj lični novac. Pa ćeš kada sjedneš na funkciju zaboraviti sve, kao što si zaboravila već koliko sam ti pomogao u životu”, dodao je bijesno Stanivuković i prekinuo poziv, prepričava izvor ovog portala iz PDP-a.

Nakon što je prekinuo, izvor portala gradiska.news“ kaže da je Stanivuković šutnuo stolicu ispred sebe u prostorijama stranke govoreći “J..o te Šmit, da te j…o!”,

Inače, značajan dio PDP-a je ozbiljno promjenio mišljenje i sve više uskraćuje podršku u kampanji Jeleni Trivić, koja je u posljednje vrijeme počela svakodnevno da se čuje i viđa sa nepriznatim visokim predstavnikom u BiH Kristijanom Šmitom, zbog čega su Trivićevu prozvali i “Šmitova mala”.

Međutim još veću pometnju u redove PDP-a, kako navodi ovaj portal, unijela je informacija da je Trivićeva dobila 10 miliona dolara za kampanju od Amerikanaca, ali da velika većina rukovodstva partije to ne zna, već samo partijski šef Branislav Borenović, sa kojim je Trivićeva u ljubavnoj romansi i sa kojim planira potrošiti dolare, prošla ili ne na izborima.

(Autor: gradiska.news)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.