Kamioni na ulicama Njujorka prikazuju teror nad Srbima

Kamioni na ulicama Njujorka prikazuju teror nad Srbima

Kamioni na ulicama Njujorka prikazuju teror nad Srbima.

Na tri kamiona na ulicama Njujorka od jutros se prikazuje kratak snimak o tome kako se premijer privremenih prištinskih institucija ponaša prema Srbima na Kosovu i Metohiji i kroz šta srpski narod prolazi.

„Tri kamiona danas će kretati po Menhetnu i kroz Tajms skver, sa snimkom koji pokazuje neke od trenutnih aktuelnih kriminalnih dešavanja na Kosovu i Metohiji i zloupotrebu vlasti na istoj teritoriji“, rekao je Aleks Mitrović, ispred srpske dijaspore u Americi, koja je ovo i organizovala.

Mitrović je rekao da je ovo organizovala srpska dijaspora na američkom tlu zajedno sa pojedinim privatnim preduzetnicima, prenosi Tanjug.

„Ovo nije ništa novo, angažovali smo ove kamione, kako bismo podsetili ljude koji su došli iz celog sveta u Njujork na sednicu UN, samo da im pokažemo da nismo odustali i da ćemo nastaviti da guramo pravdu i istinu“, rekao je Mitrović.

Tri kamiona će cijeli dan prolaziti ulicama Njujorka, nedaleko od zgrade Ujedinjenih nacija gdje se održava 79. zasjedanje Generalne skupštine.

autor:http://nezavisne.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.