Kiša, a u subotu veoma toplo

Kiša, a u subotu veoma toplo

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti uglavnom oblačno vrijeme, mjestimično sa slabom kišom i temperaturom vazduha do 20 stepeni Celzijusovih.

Ujutro će biti slabe kiše mjestimično, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U južnim predjelima biće promjenljivo vrijeme sa lokalno kratkotrajnim pljuskovima praćenim grmljavinom, povremeno i sa sunčanim intervalima.

Duvaće slab vjetar, južnog i jugoistočnog smjera.

Јutarnja temperatura vazduha iznosiće od četiri do devet, a najviša dnevna od 10 do 16, na jugu i istoku do 20 stepeni Celzijusovih.

Sutra se očekuje pretežno oblačno vrijeme. Lokalni pljuskovi se očekuju od sredine dana prema večernjim satima, uglavnom u južnim i jugozapadnim i sjevernim područjima.

Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura vazduha između 7 i 13, na jugu do 16, a najviša dnevna temperatura između 17 i 24 stupnja.

U petak umjereno oblačno vrijeme. Prolazna slaba kiša je moguća u jutarnjim satima.

Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura vazduha većinom između 8 i 14, a najviša dnevna uglavnom između 17 i 23, na jugu i sjeveru do 27 stupnjeva.

Sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost očekuje se u subotu. Jutarnja temperatura većinom između 9 i 15, a najviša dnevna temperatura uglavnom između 17 i 23, na jugu i sjeveru do 27 stepeni Celzijusa.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.