LUKA PETROVIĆ nastavlja liječenje u Banjaluci

LUKA PETROVIĆ nastavlja liječenje u Banjaluci

Generalni direktor „Elektroprivrede Republike Srpske“ Luka Petrović biće transportovan iz Univerzitetske bolnice Foča u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

Načelnik Odjeljenja za hirurške grane Univerzitetske bolnice Foča Nenad Lalović rekao je novinarima da će Petrović biti transportovan na Kliniku za ortopediju i traumatologiju, kada se za to steknu uslovi.

On je naveo da je Petrović primljen u Univerzitetsku bolnicu jutros u 9.45 časova sa povredom vratne kičme i prelomom desne nadlaktice.

„Pacijent je zbrinut, nalazi se van životne opasnosti i stabilan je. Drugi pacijent, vozač Danilo Petrović, imao je lakše tjelesne povrede. Završena je njegova dijagnostička obrada, on je u potpunosti stabilan i, nadamo se, već sutra će otići na kućno liječenje“, rekao je Lalović.

Iz Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) su naveli da su u stalnom kontaktu sa generalnim sekretarom ove stranke Lukom Petrovićem, koji je jutros doživio saobraćajnu nezgodu, i timom ljekara fočanske bolnice.

U saopštenju iz SNSD-a naglašava se da je Petrović stabilnog zdravstvenog stanja i van životne opasnosti.

Iz SNSD-a izražavaju nadu da će se generalni sekretar ove stranke ubrzo oporaviti i vratiti svakodnevnim obavezama.
Luka Petrović doživio je jutros saobraćajnu nezgodu na putu Foča-Tjentište.

Izvor: Srna

Foto: Siniša Pašalić

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.