Masovna tuča u Neumu: Tokom sukoba došlo do dvije saobraćajne nezgode

Masovna tuča u Neumu: Tokom sukoba došlo do dvije saobraćajne nezgode

Masovna tuča u Neumu, tokom sukoba došlo do dvije saobraćajne nezgode.

U masovnoj tuči do koje je juče došlo u Neumu bilo je i povrijeđenih i privedenih osoba, a dok je policija smirivala haotičnu situaciju, došlo je do saobraćajne nesreće, potvrdio je MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Još jedna saobraćajna nezgoda dogodila se i dok je trajao sukob.

Kako navode iz MUP-a HNK, Policijskoj stanici Neum je više građana prijavilo da je u ulici Franje Tuđmana došlo do narušavanja javnog reda i mira u većem obimu od strane više osoba.

– U narušavanju javnog reda i mira učestvovali su S. M. (37) iz Neuma, M. M. (33) iz Živinica, A.T. (47) iz Visokog, R.P. (28) iz Stoca, S.B. (40) iz Neuma tučnjavom protiv S.D. (17) iz Stoca, M.M. (34) iz Neuma, A.Z. (25) iz Gračanice, M.B. (23) iz Neuma i T.P. (26) iz Gračanice.  Lakše tjelesne povrede zadobili su M.A. i A.Z., a S.M. je zadržan u prostorijama Policijske stanice do otriježnjenja – navode iz MUP-a HNK.

Prilikom masovne tuče, kako navode, došlo je i do saobraćajne nezgode u kojoj je S.B. vozilom „golf” udario u desnu bankinu, a potom u opremu terase jedne picerije, piše Klix.

– I prilikom smirivanja nastale situacije došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je oštećeno parkirano službeno vozilo „golf” u koje je udario BMWj kojim je upravljao R.P. – navode iz MUP-a HNK.

Uviđaj saobraćajnih nezgoda su izvršili policajci iz Neuma i Čapljinr.

Iz MUP-a HNK navode da su preduzete sve potrebne mjere, te slijedi podnošenje prekršajnih prijava protiv odgovornih osoba za haotičnu situaciju u Neumu.

autor:http://atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.