NOVA DESTINACIJA! Od decembra let Banjaluka-Hamburg

NOVA DESTINACIJA! Od decembra let Banjaluka-Hamburg

Avio-kompanija „Viz er“ letjeće dva puta sedmično na relaciji Banjaluka – Hamburg, a prvi let na ovoj liniji biće 17. decembra, saopšteno je iz „Viz era“.

U saopštenju se navodi da su karte već dostupne onlajn po cijeni od 29,99 evra /58,99 KM/.

„Nova linija će biti dopuna postojećem redu letenja `Viz era` sa Međunarodnog aerodroma Banjaluka i potvrđuje posvećenost ove avio-kompanije da putnicima nudi izuzetno povoljne cijene i bezbjedne letove“, istakli su iz „Viz era“.

Šef korporativnih komunikacija u „Viz eru“ Paulina Gosk rekla je da je srećna što ova kompanija može najaviti proširenje mreže ruta iz Banjaluke dodavanjem druge destinacije u NJemačkoj – Hamburga.

„Kompanija `Viz er` čini sve što je moguće da naši putnici uživaju u bezbjednom i nesmetanom iskustvu putovanja. Naša ljubazna posada s nestrpljenjem očekuje da putnicima poželi dobrodošlicu u našoj mladoj i modernoj floti“, naglasila je ona.

U saopštenju se dodaje da je „Viz er“ najbrže rastuća evropska avio-kompanija i da ima flotu od 144 aviona „erbas“ A320 i A321.

„Tim posvećenih vazduhoplovnih profesionalaca pruža vrhunsku uslugu i veoma nisku cijenu, što `Viz eru` daje prednost od 10,2 miliona putnika u toku finansijske godine koja je završila 31. marta“, navode iz ove kompanije.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.