Nova strava u BiH: Ubio ženu, pa počinio samoubistvo

Nova strava u BiH: Ubio ženu, pa počinio samoubistvo

Nova strava u BiH!

U naselju Podgajevi u Živinicama, sinoć je muškarac usmrtio ženu, a zatim izvršio samoubistvo.

Kako javlja Klix.ba, muškarac inicijala M.A. (1965. godište) je iz vatrenog oružja ubio ženu inicijala Č.T. (1971. godište).

Nakon toga je odlučio izvršiti samoubistvo.

Policija potvrdila da istražuje cijeli tragični događaj

U naselju Podgajevi kod Živinica muškarac sinoć su preminule dvije osobe.

Prema prvim informacijama sumnja se da je riječ o ubistvu i samoubistvu, rekla je za portal „Avaza“ portparolka Uprave policije MUP-a TK Adnana Sprečić.

– U 21 i 10 sati je PU Živinice prijavljeno da se čuje pucnjava iz porodične kuće u naselju Podgajevi te je u vezi te prijave upućena patrola PU Živinice, kao i ekipa službe Hitne medicinske pomoći.

Na licu mjesta događaja zatečena su dva beživotna tijela muške i ženske osobe. Dežurni ljekar Hitne pomoći je na licu mjesta konstatovao smrt kod obje osobe – kazala je Sprečić za portal „Avaza“.

Smrt je nastala zbog upotrebe vatrenog oružja

– O tom događaju je obavješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva, koji je sa istražiteljima Sektora kriminalističke policije Uprave policije TK izašao na lice mjesta, gdje je izvršen uviđaj.

U ovoj fazi istrage možemo reći da se najvjerovatnije radi o ubistvu i samoubistvu. Istaga po ovom predmetu i dalje se nastavlja po nalogu dežurnog tužioca – rekla je Sprečić za portal „Avaza“.

Muškarac inicijala M.A. (1965.) je pucao na ženu Č. T. (1971.), a onda počinio samoubistvo.

autor: avaz.ba

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.