PDP se nije ogradio od Stanivukovića već pozvao na „guranje pod tepih problema u opoziciji“!

PDP se nije ogradio od Stanivukovića već pozvao na „guranje pod tepih problema u opoziciji“!

Predsjedništvo PDP-a nije se jasno ogradilo od Draška Stanivukovića ali jeste pozvalo sve u opoziciji da se suszdrže od javnog sukoba.

Bolje je sve probleme riješiti iza zatvorenih vrata. Mimo javnosti. Ukratko zaključak je Predsjedništva PDP-a.

„Isključivost, senzacionalizam, ishitrenost, uslovljavanja i javno prezentovanje razmirica unutar opozicionih struktura nisu dobre i korist donose isključivo vladajućem režimu. Poručuju da sve nedoumice i nerazumijevanje između opozicionih saradnika treba riješavati otvorenim i iskrenim direktnim razgovorom. Članovi Predsjedništva PDP su opredjeljenji za nastavak snažnog opozicionog djelovanja, borbu protiv svih društvenih devijacija i djelovanje “za dobrobit Republike Srpske i našeg naroda”.

Ova formulacija gotovo sigurno se neće svidjeti Nebojši Vukanoviću koji je tražio javno i nedvosmislenu osudu javnog sramoćenja kojem je izložen od strane gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića.

Zanimljivo da je Predsjedništvo PDP-a tek u posljednjem zaključku konstatovalo da sve ide po planu što se tiče organizovanja Sabora na kojem će se birati novi predsjednik partije.

Pripreme i aktivnosti Radne grupe teku utvrđenom dinamikom i na narednoj sjednici Glavnog odbora PDP će biti prezentovani prijedlozi akata koji se usvajaju na Saboru: izmjene Statuta stranke, kao i programske deklaracije za naredni mandatni period – saopšteno je iz PDP.

Reklo bi se da se „baba češlja dok selo gori“.

Jelena Trivić se uveliko sprema da pocijepa PDP dok se Draško Stanivuković ozbiljno priprema da preuzme stranku.

Jelena Trivić uzima do 30 odsto banjalučkog odbora PDP-a?

autor:faktormagzin, foto: faktormagzin

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.