Drama u Suvoj Reci: Pljačkaši pucali na policiju

Drama u Suvoj Reci: Pljačkaši pucali na policiju

Pljačkaši pucali na policiju.

U pljački zlatare u Suvoj Reci maskirani razbojnici otvorili su vatru na policiju i ranili jednog policajca, nakon čega su pobjegli, saopštila je policija za rejon Prizrena.

Portparol policije za rejon Prizrena Šaćir Bitići naveo je da su dobili informaciju da je u Suvoj Reci u toku oružana pljačka zlatare.

On je dodao da su o pljački odmah obaviještene policijske patrole Policijske stanice Suva Reka, koje su izašle na teren.

„Čim je policija stigla na lice mesta osumnjičeni su pucali na policiju. Povrijeđen je policijski službenik kome je ukazana ljekarska pomoć i on je trenutno van životne opasnosti“, rekao je Bitići.

Povrijeđenom policajcu u pomoć su pritekle kolege iz patrole, dok su četvorica pljačkaša zlatare u bjekstvu, prenosi Srna.

Gradonačelnik opštine Balji Muharemaj apelovao je na građane da ostanu mirni.

„Upravo sam razgovarao sa komandirom policije o slučaju pljačke u jednom lokalu u Suvoj Reci i obaviješten sam da se slučaj istražuje. Apelujem na sve da ostanu mirni i sačekaju zvaničan izvještaj. Nadam se da se ovaj slučaj više nikada neće ponoviti u budućnosti“, napisao je Muharemaj na Facebooku, a prenosi Kosovoonline.

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci pljačke, prenosimo jedan od njih:

autor:http://nezavisne.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.