„POSJEĆUJU JE SAMO TRI OSOBE“: BARBI DOKTORKA optužena da je unakazila više žena

„POSJEĆUJU JE SAMO TRI OSOBE“: BARBI DOKTORKA optužena da je unakazila više žena

Barbi doktorku, Olgicu Markanović (31), kojoj je krajem prošlog mjeseca produžen pritvor za još 30 dana, zbog sumnje da je izvodila medicinske tretmane u salonu u Beogradu, bez odgovarajuće licence, u pritvoru u Centralnom zatvoru posjećuju samo tri osobe, a kako nezvanično saznaje Blic, nadriljekarka se prilagodila uslovima u sobi.

-Olgica nema posebne prohtjeve, prilogodila se uslovima u pritvoru. Normalno se ponaša, nema posebne prohtjeve i za sada se nije žalila ni na šta. U posjetu joj dolaze samo majka, sestra i advokat Borivoje Borović. Familija joj donosi pakete. Ona očekuje da će joj pritvor biti ukinut 5. oktobra za kada je zakazano novo ročište u Prvom osnovnom sudu u Beogradu – naveo je izvor blizak ovom slučaju.

Njoj je, podsjetimo, produžen pritvor da ne bi ponovila djelo i zbog opasnosti od bjekstva.

Markanović je uhapšena početkom februara ove godine zbog sumnje da je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike i izazvala zdravstvene probleme kod 11 oštećenih koje su se javile policiji.
Uhapšena je u pokušaju bjega u Hrvatsku, a afera se iz Srbije prenijela u BiH, jer je Olgica radila u Banjaluci i Sarajevu.

Jedna od njenih žrtava bila je i lijepa Sarajka Naida Gadžo, poznata po učešću u rijalitiju „Parovi“. Gadžo je na svom Instagram profilu djelila fotografije s izjavama žena koje su na licu imale opekotine i kraste.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.