Prijedorčanin razbio glavu čuvaru u banjalučkom hotelu: Zaključao se u sobu kada je došla policija

Prijedorčanin razbio glavu čuvaru u banjalučkom hotelu: Zaključao se u sobu kada je došla policija

Prijedorčanin D. T. (27) osumnjičen je da je pijan napao radnika obezbjeđenja, odnosno noćnog čuvara banjalučkog hotela „Zlatna Kruna“ kome je kamenom razbio glavu, potvrđeno je „Glasu Srpske“.

 

Radnik je zadobio lakšu povredu arkade i nakon ukazane pomoći pušten je na kućno lijčenje.

Ovaj incident desio se jutros oko pet časova, a prema nezvaničnim informacijama osumnjičeni je ušao u hotel i tražio od radnika da iznajmi sobu. Navodno je po ulasku prošao iza pulta i počeo da pretura stvari, a kada mu je čuvar prišao i rekao šta želi on je tražio da mu iznajmi sobu.

„Radnik ga je upozorio da je u pijanom stanju i da ne može da mu iznajmi sobu. Tada je mladić počeo da galami i negoduje. Radnik ga je zamolio da izađe te je otvorio vrata nakon čega su obojica izašli napolje“, rekao je izvor.

Dodao je da je tada osumnjičeni D.T. ponovo počeo da galami, a čuvar je pokušao da ga smiri i udalji od hotela, a onda je osumnjičeni u jednom momentu uzeo kamen i udario ga u glavu.

Kako je naveo, radnik je ušao u objekat, ali je napadač u nekoliko navarta nasrtao na vrata pokušavajući da uđe pa je pozvana policija, a osumnjičeni je pobjegao u obližnji objekat. Ovaj napad snimile su kamere i policija je pregledala te snimke te su locirali osmnjičenog.

Prema informacijama, kada je stigla policija osumnjičeni se zaključao u sobi i nije želio da se preda, ali je nakon nekog vremena ipak uhapšen.

Iz Policijske uprave Banjaluka, ne navodeći detalje, potvrdili su da je jedna osoba uhapšena zbog pomenutog napada koji se desio jutros.

„Policija radi na utvrđivanju svih okolnosti prijave napada. Tokom istrage slučaja identifikovano je lice koje se može povezati sa ovim slučajem i ono je uhapšeno“, rekli su iz policije.

(Glas Srpske)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.