NE SMIRUJE SE SKANDAL U BIJELJINI: Kuma Ane Sević pokušala da izvede otmicu advokata Tijane Ajfon!

NE SMIRUJE SE SKANDAL U BIJELJINI: Kuma Ane Sević pokušala da izvede otmicu advokata Tijane Ajfon!


Diana Jović Cvetinović, koja je sa dvoje saradnika uhapšena zbog sumnje da su planirali otmicu poznatog advokata Miloša Stevanovića, kuma je pjevačice Ane Sević!

Stevanović je poznati i ugledni pravnik u RSi, a između ostalih, zastupao je i Tijanu Ajfon kada je uhapšena zbog bavljenja prostitucijom, podsjeća Kurir.

Atraktivna Bijeljinka uhapšena je sa Sanjom Stupar i Igorom Perićem, a sumnja se da je ona bila mozak dobro planirane operacije, koja je trebalo da bude izvedena tokom dana.

– Sumnja se da je Jović Cvetinović, koja se povezuje s kompanijom „Krušik“ iz Bijeljine, ranije poslovno sarađivala sa advokatom i da je motiv bio novac. Navodno, ona je napravila plan i sve organizovala. Sumnja se da je postojao dug koji su planirali da naplate od advokata, i to tako što bi tražili otkup kada ga otmu – prenosi dnevnik Nezavisne i navodi da je Jović Cvetinović odlučila da organizuje otmicu jer je bila u sukobu sa advokatom:

– Policija je, inače, pratila i prisluškivala osumnjičene, koji su vjerovali da Stevanović ima mnogo para. Više puta su odlagali akciju, a kada su u nedjelju pokušali da ga otmu, odmah su uhapšeni. Kod Stuparove je nađen automatski pištolj, a kod Perića običan.

Ova atraktivna privrednica na Instagramu je često kačila fotografije sa pjevačicom Anom Sević, uglavnom sa putovanja, a nazivala ju je kumom.

– Sve što smo u životu naučile, može se svesti na tri riječi – život ide dalje! Voli te tvoja kuma i u dobru i u zlu – napisala je na svom profilu Diana i podjelila sliku sa Anom, koja joj je odgovorila:

– I ja tebe, kumo! Život ide dalje, a mi smo uvijek tu!

Jović Cvetinović se može naći i na profilu Aninog bivšeg supruga Darka Lazića, ali i njegove kume Andreane Čekić.

Inače, atraktivna Diana na društvenim mrežama se hvalila luksuzom i skupocjenim putovanjima. Sa pratiocima je djelila slike sa plaža u Dubaiju, na Maldivima, ali i iz Švedske, Pariza, Crne Gore i Beograda.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.